Wednesday, 2 November 2011

VLOG

Hi assalamualaikum.

Tajuk hari ini adalah 'VLOG'. Sebenarnya Eiqa tak tahu apa maksudnya tuh, hehe. Oke, antara-antara ramai vlogger kat Malaysia nih, vlogger yang paling paling paling Eiqa minat nak tengok video-videonya ialah AmanWan. Video-video dari AmanWan nih memang best giller lah. Kelakar dan ada banyak pengajaran serta mesej-mesej penting yang harus kita ikuti. Antara video AmanWan yang paling Eiqa suka and selalu nak tengok berulang-ulang kali adalah ini.


Dan ini juga ...


Kepada readers yang nak tengok video-video AmanWan nih, klik sini


Dan lepas tengok tuh, janganlah lupa nak like pula page AmanWan kat facebook. Like disini yer


Oke, vlogger yang kedua pula adalah Kyopropaganda. Video-video Kyopropaganda nih memang kelakar habis. Yela, yang membuatnya anak-anak muda zaman sekarang. Salah satu videonya ialah ini.


Oke, nak tengok video Kyopropaganda ? Klik saja sini.


Like juga tau fanpage mereka.


Okelah, sampai sini saja. Berjumpa lagi di lain-lain post. Daa ~

No comments: