Monday, 21 November 2011

VLOG #2

Hai assalamualaikum.

Dah 6 hari tak post apa-apa dalam blog nih. Biarkan. Oke, hari tuh Eiqa ada post pasal Vlog. Kali nih Eiqa nak post pasal Vlog Part 2.

Kali nih ada 2 vlogger yang Eiqa nak kenalkan. Yang pertama nih tak payah cakap. Semua kaki layan youtube mesti dah kenal dia nih. Siapa lagi, Matluthfi ler. Matluthfi nih da lah handsome, muka comeyy tokk. Oke enough. Untuk mereka-mereka diluar sana yang nak tengok video-video hasil Matluthfi nih, klik >>sini<<


Nih antara video Matluthfi yang paling Eiqa minat.

 Next person is .. *drum rolling* ... Maria Elena. Maybe orang yang tengok video-video Maria nih akan cakap, "Eww, she's so annoying". Tak pun akan cakap macam nih, "Gediknya pompuan nih, kita orang melayu, habaq melayu laaa". Tapi bagi Eiqa tak. Eiqa suka lawak-lawak dia, tapi ada certain tuh agak overlah, ok whatever ! Kalau nak tengok video-video Maria nih, klik .>>sini<< 


Antara video beliau ..

 Oke lah, sampai disini sahaja untuk hari nih. Daa readers ...

No comments: