Friday, 11 November 2011

STRESS !


Hey, comelkan kucing kat atas nih?

Assalamualaikum. Oke sekarang nih mood memang gile tak baik. Dari balik sekolah sampai sekarang. Damn la. Lebih baik duduk kat sekolah 24 jam tak balik-balik rumah. Dekat sekolah happy je dengan kawan-kawan. Erhh, shit !

Balik je sekolah terus layan Cleverbot. Memang macam #!%&^ je robot nih. Tak pasal-pasal kena maki hamun.


*Klik for super besar

Lepastu online fesbuk kejap. Then, main game dekat phone. Yeah, sudah menang sampai level 50. Then umi balik and cerrita dekat umi apa yang jadi kat sekolah tadi. Muka umi macam nak taknak je layan. Dah geram dah. Abaikan.

Tidur tanpa tukar baju sekolah sampai pukul berapa entah. Bangun dengan muka ketat terus maki hamun adik-adik sebab buat bising. Perh, geram. Pastu semuanya salahkan Eiqa. Semua benda pun. Benda yang Eiqa tak buat pun kena marah. Lagi macam puki***. 

Mandi and terus ambil lappy, meng-online fesbuk. Perut mula menari dangdut sambil nyanyi lagu keroncong. Buat tak tahu je. Tetiba pulak ada acara potong kek sempena ulangtahun perkahwinan umi and abuya, Eiqa tidak diundang lansung. Oke takpe, masih buat donno. Pastu umi panggil suruh tolong tangkap gambar. Pergh, baru nak panggil, dari tadi buat macam Eiqa nih tak wujud lansung dalam rumah nih. Kalau wujud pun asyik kena marah je untuk sesuatu yang Eiqa tak buat.

Dalam otak nih asyik keluar je perkataan "AKU SENTIASA DIPINGGIRKAN". Tak puas hati betullah. Abuya asyik marah Eiqa je. Apa salah Eiqa pun tak tahulah. Yela, remajalah katekan. 

I wish I have a very understanding family.

-________________________-

No comments: