Sunday, 9 October 2011

BLOG INSPIRASIKU :)



Hi, assalamualaikum. Dah dekat sebulan kan Eiqa tak menjahanamkan meng-update blog nih? Sorry, maaf, ampun. Eiqa pun tak tahulah kenapa. Eiqa rasa malas sangat nak meng-update blog nih. Busy tuh takde lah busy mana pun. Eiqa bukan PMR Candidate pun. Cuma, entahlah. Tapi mulai hari ini, Eiqa berjanji akan update blog nih macam dulu-dulu. Kalau busy pun, Eiqa akan cuba update juga.

Ok, Eiqa sebenarnya nak cerita tentang masalah Eiqa dengan Arashfirdaus.  Tapi tak payahlah kan? Tak elok benda macam nih diheboh-hebohkan sangat. Eiqa cuma berserah pada takdir saje. Kalau inilah penghujung kepada sebuah hubungan yang Eiqa dan Arashfirdaus telah bina selama 3 bulan lebih, Eiqa redha saje.

Selama ini, selain online facebook, Eiqa suka blogwalking dekat satu blog nih. Nama blog tuh Buruksiku. Kepunyaan seorang senior sekolah Eiqa, Amer Syafeq namanya. Eiqa suka blogwalking dekat blog tuh sebab simple tapi penuh dengan info-info yang bagus dang menarik. Bagi Eiqa ok lah blog tuh. Boleh dikatakan setiap hari Eiqa buka blog tuh. Hehehehe, jangan marah ye abang Amer, saya bukan nak stalk awak ye.  Harap maklum.

Oke, Eiqa nak baca entry tebaru blog Buruksiku dulu k. Dadaa, assalamualaikum.

2 comments:

chE's dAughtEr said...

nak baca jugak lah.

eiqa najwa said...

yupz .. memang patot bace ... blog Buruksiku nih mmg banyak info yang berguna dan menarik